Polub nas na Facebooku
Czytasz: Eksperyment: Czy Twoja kuchnia jest naprawdę czysta? Dowiesz się tego, oglądając kolejny odcinek 36,6 °C już w sobotę, 31 marca o 18.00!
menu
Polub nas na Facebooku

Eksperyment: Czy Twoja kuchnia jest naprawdę czysta? Dowiesz się tego, oglądając kolejny odcinek 36,6 °C już w sobotę, 31 marca o 18.00!

Ewa Drzyzga. Program 36,6 °C

Program 36,6 °C / sezon 3, odcinek 6

Ewa Drzyzga i prof. Krzysztof Łabuzek sprawdzą, jakie bakterie czyhają na nas w kuchni oraz które buty są najzdrowsze dla naszych stóp. Poznacie też historię mężczyzny, którego serce działa na baterie. Oglądajcie szósty odcinek programu 36,6 °C już w sobotę 31 marca o godzinie 18.00 w TVN.

Czy kuchnia, która wygląda na czystą, rzeczywiście taka jest? W najnowszym odcinku programu 36,6 °C zobaczycie wyjątkowy test, który pokaże, co kryje się na używanych przez kilka dni ścierkach kuchennych, deskach do krojenia, uszczelkach w zmywarce i na zlewozmywaku. Wynik testu z całą pewnością będzie dla was zaskoczeniem!

Dodatkowo podpowiemy, jak ekologicznie i skutecznie dbać o porządek w kuchni, a Michel Moran – restaurator i mistrz kuchni – zdradzi kilka swoich patentów, jak zachować w niej porządek i czystość.

Jakie buty są najlepsze dla naszych stóp?

Co stopy mówią o naszym zdrowiu? Okazuje się, że bardzo dużo! Przekona się o tym Ewa Drzyzga, która sprawdzi, jak rozkłada się ciężar jej ciała na poszczególne części stopy. Oglądając kolejny odcinek programu 36,6 °C dowiecie się także, czy wszystkie szpilki szkodzą zdrowiu i na co zwrócić uwagę kupując sandały, buty sportowe, na koturnie oraz buty dla dzieci.

Zobacz film: Zapowiedź kolejnego odcinka programu 36,6 °C Źródło: 36,6.

Serce na baterie…?

W ramach cyklu „Myśl sercem” poznacie niezwykłą historię Jerzego, którego serce działa przy pomocy baterii. Można je ładować, podłączając do samochodowej zapalniczki i nosić w torbie. „Serce w plecaku” to alternatywa dla ludzi, którzy czekają na przeszczep albo nie mogą go mieć. Jak wygląda życie takich pacjentów? Dowiecie się tego już w najbliższą sobotę!

Dlaczego kobieta przed okresem wybucha?

Ewa Drzyzga wraz z ginekologiem rozprawią się ze wszystkimi mitami na temat menstruacji i huśtawek nastroju, które spora grupa kobiet ma w tym czasie. Dodatkowo ekspert podpowie, jak radzić sobie z bólem w czasie „trudnych dni”.

Oglądajcie program 36,6°C w sobotę 31 marca o godzinie 18.00 w TVN.

Czy artykuł okazał się pomocny?
Tak Nie
2
3
Polecamy
Czy w ciąży można jeść grillowane mięso?
Chcecie poznać odpowiedź?
Oglądajcie program 36,6°C!
Czy w ciąży można jeść grillowane mięso? Chcecie poznać odpowiedź? Oglądajcie program 36,6°C! TVN zdrowie
Test:
wpływ diety bezglutenowej na zdrowie.
Wyniki testu w programie 36,6 °C w sobotę o godz.
18.00 na antenie TVN
Test: wpływ diety bezglutenowej na zdrowie. Wyniki testu w programie 36,6 °C w sobotę o godz. 18.00 na antenie TVN TVN zdrowie
MasterChef Junior:
Jagoda, Kazik i Staś opowiedzieli o emocjach przed finałem.
"My się bardzo wszyscy zaprzyjaźniliśmy"
MasterChef Junior: Jagoda, Kazik i Staś opowiedzieli o emocjach przed finałem. "My się bardzo wszyscy zaprzyjaźniliśmy" Dzień Dobry TVN
Wigilia w listopadzie?
W programie "MasterChef" wszystko jest możliwe 
Wigilia w listopadzie? W programie "MasterChef" wszystko jest możliwe  Dzień Dobry TVN
Komentarze (0)
Nie przegap
Krosty na brzuchu – jakie mogą być przyczyny ich pojawienia się?
Krosty na brzuchu – jakie mogą być przyczyny ich pojawienia się?
Borowik – jakie są rodzaje borowików? Które są jadalne, a które trujące?
Borowik – jakie są rodzaje borowików? Które są jadalne, a które trujące?
Ognisko hipodensyjne – o czym świadczy taka zmiana?
Ognisko hipodensyjne – o czym świadczy taka zmiana?
Gnida, czyli jajo wszy – jak wygląda i jak się jej skutecznie pozbyć?
Gnida, czyli jajo wszy – jak wygląda i jak się jej skutecznie pozbyć?
Podgrzybek zajączek - jak wygląda? Czy ten grzyb jest trujący?
Podgrzybek zajączek - jak wygląda? Czy ten grzyb jest trujący?
Goryczak żółciowy – co to za grzyb? Jak go rozpoznać? Czy jest jadalny?
Goryczak żółciowy – co to za grzyb? Jak go rozpoznać? Czy jest jadalny?