Polub nas na Facebooku
menu
Polub nas na Facebooku

Archiwum — 28 marca 2019

09:21
Paraplegia pourazowa i spastyczna – przyczyny i objawy
09:28
Zespół Rubinsteina-Taybiego – przyczyny, objawy i rehabilitacja
09:57
Jaggery – zdrowszy zamiennik białego cukru. Jakie ma właściwości?
10:26
Mydło potasowe – właściwości i zastosowanie prawdziwego szarego mydła. Dlaczego warto go używać?
10:29
Ekspandowane ziarna i ich właściwości. Na czym polega ekspandowanie?
10:40
Czym jest tazaroten? Właściwości i zastosowanie tazarotenu
10:46
Sorbinian potasu – czym jest i gdzie się znajduje? Czy konserwant E202 jest bezpieczny dla zdrowia?
10:50
Skrobia kukurydziana: cechy, właściwości i zastosowanie. Czym i kiedy warto ją zastąpić? 
10:50
Trehaloza – co to takiego? Właściwości i zastosowanie trehalozy w lecznictwie
11:36
Zobacz zapis czatu z laryngologiem dr. Michałem Michalikiem
11:37
Czym jest i gdzie występuje karnozyna? Wpływ na organizm człowieka
12:03
Zespół Pfeiffera – choroba genetyczna dziedziczona jednogenowo. Przyczyny, objawy i leczenie
13:21
Janginizacja, czyli jak wykonać przetwory owocowe i warzywne bez cukru. Jaki jest jej wpływ na zdrowie?
13:23
Zespół Jacobsena – choroba genetyczna spowodowana delecją fragmentu DNA. Jak się objawia to schorzenie?
13:25
W jakich produktach występuje sulforafan i jak działa na organizm? Dlaczego warto na niego zwrócić uwagę?
13:39
Grupy inwalidzkie – rodzaje i zasady przyznawania w nowym świetle systemu orzecznictwa
13:49
Plastry na rany odleżynowe – rodzaje i mechanizm działania. Kiedy należy je stosować?