Polub nas na Facebooku
Czytasz: 36,6°C od kuchni! Jak powstawał nowy sezon programu?
menu
Polub nas na Facebooku

36,6°C od kuchni! Jak powstawał nowy sezon programu?

Zobacz film: 36,6 od kuchni! Źródło: 36,6

36,6°C to program, który cieszy się ogromną popularnością. Ewa Drzyzga i prof. Krzysztof Łabuzek po raz kolejny obalą mity dotyczące zdrowia, przyjrzą się najnowszym odkryciom medycyny, a także zaproszą do studia najlepszych specjalistów w swojej dziedzinie!

Mimo że praca przy programie telewizyjnym nie należy do najłatwiejszych. Telewizja bywa nieprzewidywalna i nie zawsze da się przewidzieć, co się wydarzy. Tak samo jest w programie 36,6°C! Prowadzący nie raz i nie dwa są zaskakiwani i muszą stawić czoła niespodziewanemu. Jak powstaje program 36,6°C? Co się dzieje za kulisami? W filmie możecie zobaczyć przedsmak, tego, co Was czeka w najnowszym sezonie, który staruje już 7 września! Premierowy odcinek zostanie wyemitowany w sobotę o 18.00 na antenie stacji TVN! Zapraszamy do oglądania! 

Jakie tematy zostaną poruszone w najnowszym sezonie? Opis nowego sezonu znajdziecie tutaj!

Czy artykuł okazał się pomocny?
Tak Nie
0
0
Komentarze (0)
Nie przegap
Borowik – jakie są rodzaje borowików? Które są jadalne, a które trujące?
Borowik – jakie są rodzaje borowików? Które są jadalne, a które trujące?
Kozak, koźlak (grzyb jadalny) - rodzaje. Jak rozpoznać? Z czym można pomylić?
Kozak, koźlak (grzyb jadalny) - rodzaje. Jak rozpoznać? Z czym można pomylić?
Goryczak żółciowy – co to za grzyb? Jak go rozpoznać? Czy jest jadalny?
Goryczak żółciowy – co to za grzyb? Jak go rozpoznać? Czy jest jadalny?
Podgrzybek zajączek - jak wygląda? Czy ten grzyb jest trujący?
Podgrzybek zajączek - jak wygląda? Czy ten grzyb jest trujący?
Krosty na brzuchu – jakie mogą być przyczyny ich pojawienia się?
Krosty na brzuchu – jakie mogą być przyczyny ich pojawienia się?
Kiwano - afrykański owoc o unikalnym smaku. Właściwości zdrowotne, wartości odżywcze i zastosowanie w kuchni
Kiwano - afrykański owoc o unikalnym smaku. Właściwości zdrowotne, wartości odżywcze i zastosowanie w kuchni